WYDARZENIA
02.2016

Dzień Kobiet w Klubie Seniora przy Klubie Celtyckim

8 marca o godz.:  17:30 – Dzień Kobiet w Klubie Seniora przy Rodzinie Kolpinga „Klub Celtycki”

Z inicjatywy Klubu zapraszam wszystkie panie, ale i panów na wspólne świętowanie dnia kobiet. Spotkanie będzie mieć charakter wieczorku poetyckiego. Prosimy wszystkich o przyniesienie swojego ulubionego wiersza, piosenki (w dowolnej tematyce). Mile (a nawet smacznie) widziane będzie również przyniesienie ciasta, aby spotkanie miało domowy charakter :-)

fot. Jeffery Wright, Flickr, CC BY 2.0

W ramach  projektu „Kufer Kolpinga pełen możliwości" w Rodzinie Kolpinga w Makowie Podhalańskim odbyły się dwa z trzech zaplanowanych obiadów.

Z Kolpingowskiego Klubu Seniora w Chełmku  10  osób wzięło udział w kursie dla opiekunów osób starszych.

Z końcem lipca br. zakończyła się realizacja 7 seminariów będących częścią projektu „Kufer Kolpinga pełen możliwości”.