WYDARZENIA
02.2016

Dzień Kobiet w Klubie Seniora przy Klubie Celtyckim

8 marca o godz.:  17:30 – Dzień Kobiet w Klubie Seniora przy Rodzinie Kolpinga „Klub Celtycki”

Z inicjatywy Klubu zapraszam wszystkie panie, ale i panów na wspólne świętowanie dnia kobiet. Spotkanie będzie mieć charakter wieczorku poetyckiego. Prosimy wszystkich o przyniesienie swojego ulubionego wiersza, piosenki (w dowolnej tematyce). Mile (a nawet smacznie) widziane będzie również przyniesienie ciasta, aby spotkanie miało domowy charakter :-)

fot. Jeffery Wright, Flickr, CC BY 2.0

18 października w Rodzinie Kolpinga w Bochni odbyła się debata „z Kufrem”. Bocheńska Rodzina podsumowała swoje działania i zaplanowała nowe.

Ponad 70 przedstawicieli 14 Kolpingowskich Klubów Seniora uczestniczy w Forum Seniora w Szczawnicy Zdrój.