10.2015

Spotkanie podróżnicze - Wenezuela

Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga „Klub Celtycki”  zaprasza na  podróżnicze spotkanie edukacyjne dotyczące kraju w Południowej Ameryce -   Wenezueli.

Spotkanie odbędzie się 16 października 2015 r. w piątek o godz.: 16.30 w Domu KOLPING, przy ul. Żułowskiej 51 w Krakowie

Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga „Klub Celtycki” wraz z Klubem Seniora zapraszają osoby w wieku 60+ mieszkające na terenie dzielnic: Prądnik Czerwony i Prądnik Biały, na kolejne spotkanie w ramach projektu "Seniorzy otwarci na świat" ze środków otrzymanych od Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej w ramach Rządowego Programu na rzecz Aktywności Społecznej Osób Starszych na lata 2014-2020

W listopadzie 2018 r. ZCDK w Krakowie organizuje  bezpłatne szkolenie „Opiekun osoby starszej” realizowane w ramach projektu ASOS.